Campus Acadèmia Vilanova.

Estem al vostre costat.

Benvinguts
i benvingudes

Hola. Campus Acadèmia és un centre de formació amb una trajectòria de 20 anys d'experiència.

Integrat per un equip pluridisciplinari, amb una àmplia experiència en l’àmbit docent que ens permet oferir una formació de qualitat i adaptada a les necessitats de l’alumnat.

Navegant per la nostra pàgina web podràs trobar informació sobre els nostres cursos de preparació per a Prova d’accés, classes de repàs i Cicles Formatius.

Fer el correcte, en el moment adequat.

01. Experiència

Més de 20 anys en el sector ens avalen. Som un centre de referència al Garraf en cursos d'accés, reforç escolar i idiomes. Oferim formació de cicles formatius conjuntament amb Cedesca (Centre d’Estudis Formatius Catalunya) situada al carrer Pelayo de Barcelona. Actualment col·laborem amb el Centre de Formació d'Adults de Sitges.

02. Garantia

A Campus Acadèmia tenim una ràtio molt alt d'aprovats. Els temaris els impartim de forma molt senzilla i de fàcil comprensió, sempre adaptant-nos a les necessitats del nostre alumnat i als objectius que vol aconseguir.
Qualitat, claredat i motivació són les nostres bases de formació.

03. Professionals

Tot el nostre professorat està titulat i especialitzat en cadascun dels sectors en els quals impartim classes.
L'empatia, la forma de comunicar fàcil i els coneixements de les àrees en les quals formem, ens porten a aconseguir grans resultats.
Motivem, creem disciplina i acompanyem als nostres alumnes a formar-se.